Scouts Sint-Hiëronymus

Scouts Sint-Hiëronymus, da’s een echte jongensgroep!

Iedere zondag troepen we weer samen op Schuttershof (Kapoenen en Welpen) of op Cortewalle (Jong-Verkenners en Verkenners) voor drie uur puur plezier. Een knotsgek bosspel, ruige spelen, koken op echte houtvuren, een vermoeiend dorpsspel, een sluiptocht door de polders, een gigantische constructie of katapult sjorren, … Iedere week steekt een enthousiaste leidingsploeg weer iets nieuws in elkaar! Verder gaat elke tak ook enkele keren op weekend tijdens het jaar en in de zomervakantie kijkt iedereen al uit naar het samen op kamp gaan.

We hebben ook een paar vaste jaaractiviteiten zoals ons inschrijvingsweekend in september, de Pannenkoekenbak op de Grote Markt op 11 november en onze nieuwe wintereetavond in februari.

Contact

Voor meer info en concrete vragen over de vergaderingen kan je steeds terecht bij de takleiding.

Heb je andere vragen of een probleem, kan je ook altijd bij de groepsleiding terecht.

Thomas de Kimpe (0479 81 62 75), Mattijs De Rechter (0498 81 58 51) en Cis Staut (0471 24 23 21)
Mailen kan naar sinthieronymus@scoutsbeveren.be.