Scouts Sint-Hiëronymus

Scouts Sint-Hiëronymus, da’s een echte jongensgroep!

Iedere zondag troepen we weer samen op Schuttershof (Kapoenen en Welpen) of op Cortewalle (Jong-Verkenners en Verkenners) voor drie uur puur plezier. Een knotsgek bosspel, ruige spelen, koken op echte houtvuren, een vermoeiend dorpsspel, een sluiptocht door de polders, een gigantische constructie of katapult sjorren, … Iedere week steekt een enthousiaste leidingsploeg weer iets nieuws in elkaar! Verder gaat elke tak ook enkele keren op weekend tijdens het jaar en in de zomervakantie kijkt iedereen al uit naar het samen op kamp gaan.

We hebben ook een paar vaste jaaractiviteiten zoals ons inschrijvingsweekend in september en de Pannenkoekenbak op de Grote Markt op 11 november.

Contact

Voor meer info en concrete vragen over de vergaderingen kan je steeds terecht bij de takleiding.

Heb je andere vragen of een probleem, kan je ook altijd bij de groepsleiding terecht.

Dries De Buck (0495 82 58 00) en Wout Van Mieghem (0499 72 53 85)
Mailen kan naar sinthieronymus@scoutsbeveren.be.

Voor vragen over verhuur kan je terecht bij:

voor Cortewalle: Leonie Slangen (0471 90 63 00)

voor Schuttershof: Fabian De Langhe  (0493 62 51 89)