Quiz- en BBQ-weekend

Naar aloude traditie trapt Scouts Sint-Hiëronymus het nieuwe jaar op gang met een groots Quiz- en BBQ-weekend.

Alles gaat door in de feesttent aan het scoutsterrein in de Cortewalledreef.

Op vrijdag 7 september voorzien we een uitdagende en gevarieerde quiz om ons traditionele BBQ-weekend op gang te trappen. Het startschot voor deze intellectuele race naar de overwinningstitel wordt gegeven om 20u in de tent. De verzamelde breincapaciteit per ploeg mag van maximaal 6 deelnemers afkomstig zijn. Vorm dus snel een ploeg!

Het inschrijvingsgeld per ploeg bedraagt 15 euro en wordt ter plaatse cash betaald.

Inschrijven voor de Quiz kan tot en met 6 september hier

Bekomen van de quiz op vrijdagavond? Dan maken wij zaterdag 8 en zondag 9 september weer graag de kolen voor u warm. Voor onze BBQ kan u kiezen voor een vlees-, vis- of vegetarisch menu. Met de heerlijke cocktails uit onze bodega, het uitgebreide groentebuffet en het dessertje achteraf wordt dit een waar culinair festijn.

Vleesmenu
Volwassenen (2 stuks): Kipfilet en worst aan € 15,00 per persoon
Volwassenen (3 stuks): Kipfilet, worst en saté aan € 17,00 per persoon
Kinderen (2 stuks): Kipfilet en worst aan € 12,00 per persoon.

Vismenu
Volwassenen (2 stuks): Scampibrochette en zalmpapillot aan € 18,00 per persoon.
Volwassenen (3 stuks): Scampibrochette, bakharing en zalmpapillot aan € 20,00 per persoon.

Vegetarisch menu
Volwassenen (2 stuks): Burger en worst aan € 15,00 per persoon.
Volwassenen (3 stuks): Burger, worst en focaccia aan € 17,00 per persoon.
Kinderen (2 stuks): Burger en worst aan € 12,00 per persoon.

Inschrijven voor de BBQ kan tot en met dinsdag 4 september hier.